Oprettelse af landing pages

Hvis du laver en ny side i wordpress kan du bruge et tema som gør det super nemt at lave forskellige landing pages og opt-in pages. Hvis du har en side og det ikke er wordpress, så spring videre til næste video. Du bør også springe denne video over hvis du bruger wordpress, men har et tema installeret allerede som du er glad for. Leadpages vil i mange tilfælde være smartere.


OptimizePress tema gennemgang
(kun vigtig hvis du ikke allerede har en eksisterende side)

www.optimizepress.com


Ovenstående video om optimizepress, viser hvor hurtigt og nemt det er at lave f.eks. denne side hvor du læser dette lige nu - den er lavet med optimizepress. Det er et højtelsket værktøj i mit marketing toolkit. Dog er nedenstående værktøj dog nok en anelse smartere, da det ikke forudsætter at du bruger wordpress.


Som du vil se i videoen herunder, så er det super nemt at lave landing pages i leadpages, som værktøjet hedder. Det kræver ikke en programmør eller de vilde html kendskaber, for at kunne lave en super fed og endnu vigtigere, en højt konverterende landing page eller opt-in page om du vil. Du skal have lavet en side hvor folk kan skrive sig op til dit nyhedsbrev og så herefter modtage hvad end det er du lover dem. Dette gøres nemt og bekvemt i leadpages.


Super smart, nemt og hurtig måde at få lavet flotte landing pages / opt-in sider

www.leadpages.net


At lave flotte opt-in pages er ikke den eneste feature, som har værdi i forhold til at få folk til at skrive sig op til dit nyhedsbrev. Leadpages har introduceret noget de kalder for leadboxes, som er ret så smart.


Det er muligt at indsætte et link i slutningen af en blogpost, som så er en popup til at kunne tilmelde sig nyhedsbrevet og downloade din giveaway. Du kan se i nedenstående hvordan det fungere. Jeg tror det ville virke ret godt for at få folk til at skrive sig op til dit nyhedsbrev.


Se videoen her om hvordan leadboxes fungerer