Adwords sparring - Helt gratis

Jeg tilbyder her en telefonkonsultation om din adwords. Uanset om du er ny annoncør eller allerede har en konto, så vil jeg kunne tilføre værdi til din konto.

Du vil få anbefalinger du kan implementere og se resultaterne af efter konsultationen.

Jeg har hjulpet utallige hjemmesideejere med deres Adwords. Skal jeg også hjælpe dig?

Book en gratis sparringssession

Du vil starte med at udfylde nedenstående formular, hvorefter jeg vil kigge nærmere på din online tilstedeværelse. Du vil modtage en mail som bekræftelse på at jeg har modtaget din forespørgsel og vi finder herefter en tid hvor vi kan hoppe på telefonen og drøfte mine optimeringsråd.

privacy Din information bliver kun brugt til at få etableret denne session


3 simple trin til at give mig adgang til din Google Adwords

Trin 1: Sådan får jeg adgang til adwords uden at få din adgangskode +

For at kunne se dine adwords kampagner skal du give mig adgang til din konto. Det foregår igennem en paraply-konto jeg har, således at du ikke skal oplyse mig dit login. Du skal blot selv logge ind på din konto og se hvad dit customer id nummer er. Det står øverst i højre hjørne. Det består af tre, tre og fire cifre f.eks. 208-436-0041. Send mig venligst en mail med dette customer id og følg derefter nedenstående vejledning.

 

Trin 2: Sådan får jeg adgang til din adwords konto +

Efter du har oplyst dit Customer ID vil du her efter modtage en e-mail med en invitation til at linke din konto (bemærk det er den e-mail der er benyttet til at oprettet kontoen der modtager invitationen). Hvis du har administrator rettigheder kan du i stedet acceptere din invitation ved at gå ind på Min konto og Kontoadgang i din konto og klikke på Acceptér invitation.

Trin 3: Efter jeg har adgang kan jeg tilgå og optimere din adwords konto +

Efter du har accepteret min anmodning vil jeg kunne logge ind på jeres adwords konto igennem min konto og vil herigennem kunne få et overblik over, hvor vi kan optimere.


En ROI orienteret tilgang til Adwords

 • Adwords Search

  Vi kan kigge på om du får nok ud af din adwords search kampagne og hvor der kan optimeres. Hvis denne ikke er profitabel er det første prioritet, så du kan tjene penge.

 • Adwords Display

  Med Google Display kan du nå omkring 80% af internettet. Det kan hurtigt blive dyrt hvis det ikke gøres med omtale, sættes op korrekt og optimeres hensigtsmæssigt.

 • Adwords Remarketing

  De fleste som besøger din hjemmeside smutter uden at have foretaget et køb – følger du op på tabt trafik? Vi kigger på hvor der kan optimeres i denne sammenhæng.

 • Adwords Mobil

  Flere og flere benytter Google via deres smartphone, men også YouTube og mobile applikationer kan sættes til at arbejde for dig via adwords. Har du optimeret dette ift dine forretningsmål?