3-Trins Model til at Tjene Penge Online med Affiliate Marketing

Vil du kopiere min forretningsmodel og skabe en ekstra indtægtskilde online?

Alt du behøver er en computer og en internetforbindelse!

Over de næste par sider vil jeg vise dig muligheder online, du muligvis ikke kendte til, for at tjene lidt ekstra lommepenge. Du vil få en komplet guide til hvordan du kan tjene penge fra dit køkken med en bærbar computer og en internetforbindelse.

Hej, mit navn er Casper Frederiksen og jeg har igennem de seneste par år beskæftiget med en del med online markedsføring, herunder bl.a. det der bliver kaldt affiliate marketing.

Der er intet til salg på disse sider, ingen af de værktøjer jeg introducerer dig for koster penge - alt du behøver er en computer, en internetforbindelse og så kræver det naturligvis, at du implementerer det jeg viser dig, hvis du vil tjene penge online med denne 3-trins model med affiliate marketing.

Hensigten med denne guide er ikke at "sælge" dig idéen om at starte en affiliate marketing forretning, eller at bevise at man kan tjene penge online. Flere har efterspurgt en sådanne guide for at se, hvordan de selv kan komme i gang med at tjene penge online. Så jeg kastede mig over mit tastatur og nedfældede hvad du finder på de efterfølgende sider.

Virker det? Vil du tjene penge på det her? Hmm... Sandheden er, at de fleste som læser denne guide ikke vil tjene noget som helst på deres nye viden. Ikke fordi de ikke fik forklaret trin for trin, hvad de skulle gøre, men simpelthen fordi de fleste ikke implementerer det. Jim Rohn sagde det så smukt: "What's easy to do is also easy not to do." 

Jeg er blevet spurgt flere gange, hvordan jeg kan "arbejde" 2-4 timer om ugen på min affiliate indtægt og opbygge denne indtægt online som en hobby beskæftigelse. Jeg viser dig præcis hvordan, men vigtigere endnu så viser jeg dig hvordan du selv kan komme i gang.

Indholdsfortegnelse

Forretningsmodel bragt hjem til DK efter ophold i Miami Beach

Jeg ”flyttede” til Miami Beach i 3 måneder på et turist visum med min kæreste og boede lige ned til vandet for enden af Lincoln Road, ved siden af Ocean Drive; disse veje er stederne, hvor alt sker i Miami Beach.

Det at bo tæt på stranden og samtidig stadig være lige midt i pulsåren for ’byen’, var helt perfekt for mig.

At kunne stå op og løbe en morgentur, komme hjem og spise noget lækkert frugt til morgenmad og så sidde og arbejde nogle timer på min bærbar computer, inden man gik et smut på stranden og dasede, var en ret lækker livsstil.

Vand, strand og luksus – tjek.

Affiliate marketing er i sin simpleste form blot det at blive kompenseret for et salg ved en anbefaling af et produkt. Vil du gerne kompenseres for at anbefale en god film i biografen efter du har set den? Du fortæller vennerne om din oplevelse uanset om du bliver kompenseret for det eller ej. Affiliate marketing er blot det at modtage en provision af de salg dine anbefalinger medfører. Du kan ikke komme til at tjene penge på din anbefaling af en film i biografen (så vidt jeg ved), men du kan anbefale iPhone 5S, et Hugo Boss jakkesæt eller et par Gucci sko og tjene penge på din anbefaling.

Du kan samarbejde med Google, Apple eller Amazon og kaste dig ud af denne verden for at tjene lidt ekstra lommepenge. Alternativt kan du også finde digitale informationsprodukter, som du kan sælge online. Dette vil formentlig være den nemmeste og hurtigste måde at komme i gang – og det jeg vil give dig en guide omkring på de følgende sider.

Men inden jeg tager dig i hånden og guider dig igennem denne jungle af muligheder og metoder online, så har jeg et hurtigt spørgsmål.

Ved du hvorfor du vil tjene penge online?

Ikke bare for pengenes skyld.  Der må være en årsag. Er du bevidst om den? Det kan være for økonomisk sikkerhed. En ekstra ferie om året? Privatskole til børnene? En ny smart sportsvogn? Et sommerhus i Frankrig? En større bolig ud til vandet?

Uanset din årsag, så vil det være muligt at nå i mål med online markedsføring. Jeg kan vise dig hvordan, men først så lad mig lige vise dig, hvorfor jeg synes rigtig godt om idéen med at tjene penge online, automatisk - uanset hvor i verden jeg befinder mig og om jeg arbejder eller ej.

Det at kunne ta' på ferie og sætte en affiliate marketing kampagne til at løbe af stablen imens man daser ved vandet er så lækker en følelse. Om det så er en charter rejse, en road trip i USA eller en luksusrejse til Maldiverne, så vil denne model kunne arbejde for dig imens du er på ferie og du vil have mulighed for at tjene penge imens du sidder i baren, ligger på stranden eller bader i det brusende hav.

Så for mig er det muligheden for at rejse, for at opleve noget og for at opgradere ’date-nights’ med min partner, vigtigt for mig. Det at kæmpe for at opbygge muligheden for at kunne ta’ sin partner i hånden og drage mod lufthavnen til en spontan weekendtur til Paris er et scenarie, der er værd at kæmpe for i min verden.

Hvad er vigtigt for dig? Hvorfor skulle du bruge tid på at læse de følgende sider?

Vil du gerne have mulighed for at opgradere ’date-nights’?

Vil du tjene penge automatisk imens du nyder ferien med familien?

Vil du gerne leve tæt på stranden, vandet og være omgivet af luksus?

Med det system jeg skal til at vise dig, kan du praktisk talt opnå din perfekte livsstil – næsten uanset hvordan den ser ud. (Det vil naturligvis ta' tid at opbygge og implementere - og hårdt arbejde!)

Hvis du vil op og tjene $3000/mdr, skal du have et system sat op som tjener dig $100 om dagen… eller to af disse systemer som  hver tjener dig $50 om dagen. Årsagen til at jeg viser dig det i dollars er fordi, produkterne vi skal kigge på er på engelsk og kan sælges globalt.

Okay, lad os starte fra starten og lad mig vise dig den model som virker bedst for mig.

Næste side

12.5% Færdig