Fantastisk gave til Facebook admins!

4 Gode Grunde

Til at give sig i kast med Facebook, hvis man forsøger at sælge produkter eller serviceydelser digitalt i 2015.

1. Ekstrem præcision

Målret din online markedsføring

læs mere...

Med Facebook er det muligt at målrette din online markedsføring således at dine annoncer vises til netop de brugere som har interesse i lige præcis det produkt eller service som du tilbyder - i de geografiske områder du ønsker det.

2. Hurtige resultater

Se resultater med det samme

læs mere...

I kampen om at kunderne på online, er Facebook langt hurtigere end f.eks. søgemaskineoptimering, som nemt kan tage 6 måneder før det tager effekt. Med Facebook er du kørende med det samme!

3. Fuld kontrol

Du har styringen hele vejen

læs mere...

Som Facebook side ejer har du selv kontrol over hvem dine opslag skal nå ud til når du booster dem. Derudover har du fuld kontrol over hvor meget du bruger på dine annoncer. Du kan fastsætte et budget-loft, så du ved helt præcist hvad det vil koste dig. Du kan også skrue op eller ned for annonceringen af udvalgte annoncer i tilfælde af f.eks. sæsonprægede kampagner.

4. Værdifuld statistik

Boost performance via statistik

læs mere...

Med Facebook får du indsigt i præcis hvilke typer opslag og hvilke af dine produkter/services som er mest populære.  Statistikkerne er uundværlige for at optimere din brug af Facebook og afsætte flere produkter løbende.

 • Adskillige

  timers undervisning

 • 15+

  video tutorials

 • Flere

  e-bøger

Emner der gennemgås

Det er ikke bare en gennemgang af de forskellige muligheder, men en gennemgang af strategisk anvendelse af de forskellige muligheder. Sådan får du mest muligt ud af Facebook!

Step-By-Step Tutorials...

Sådan kan du forvandle din Facebook side til en automatisk kundeemnemagnet i 4 simple faser og begynde at tjene penge på den gigantiske sociale platform i 2015.

 • 1

  Fundamentale elementer for en Facebook-side

  Hav de fundamentale elementer på plads for at bygge din Facebook-succes på et solidt fundament

 • 2

  Opbyg hurtigt en lukrativ fanbase

  Efter du har fået etableret din Facebook-side og fået styr på de fundamentale elementer, er det tid til at booste performance og opbygge en lukrativ fanbase…hurtigt.

 • 3

  Det handler om engagement

  Grundet Facebooks nye algoritme er det super essentielt at få engageret sine Facebook fans; til denne fase gennemgås forskellige effektive taktikker hertil.

 • 4

  Konverter dine fans til profitable super fans

  Din Facebook-side tjener et formål. Hvis det er at øge eksponeringsgraden af dit brand og sælge produkter/serviceydelser, er udfordringen umiddelbart på Facebook, at folk ikke ønsker at købe noget i det miljø. Vi kigger på, hvordan du nemt og hurtigt kan konvertere folk til betalende kunder og samtidig være en “hyggelig fætter” på Facebook.

Facebook strategi

4 faser til Facebook succes

Ekstra lækkerier

Hvis det ikke var nok med de mange timers undervisning, så får du også disse lækkerier med:

Dette materiale du er et enkelt klik fra at få adgang til er samme materiale som er brugt på kurser, som har været solgt for over 10.000 kr. Det ville være en skam, hvis det gik til spilde og som det ser ud lige nu skal det ikke bruges grundet regeringens lovændring om ret til 6-ugers selvvalgt kursus, hvor materialet bl.a. har været anvendt.

Når den endelige tilbagemelding fra regeringen ligger klar, kan det meget vel vise sig at kurserne alligevel ikke er afskaffet, hvorefter jeg straks vil ta' siden her ned igen, da det jo i så fald vil være til salg igen. Så grip muligheden for at få gratis adgang til dette kursus i dag, for den er der formenligt ikke i morgen!

- Casper Frederiksen, Casper & Co.

Som sociale medier har vundet indpas i det danske mediebillede står én ting klar – Facebook er stedet man skal være repræsenteret med sin virksomhed, hvis man vil være seriøs omkring udnyttelsen af de sociale medier.   

Facebook er den 3. mest besøgte side i Danmark, næst efter Google.dk og Google.com. Facebook kan ikke ignoreres, hvis du vil øge brand awareness, skabe trafik til din hjemmeside, få flere kunder, øge kundeloyaliteten eller sågar opnå bedre placeringer på Google.

Join gruppen af glade Facebook marketeers...

Super godt kursus! God balance mellem teori og praksis, jeg føler mig godt rustet til at bruge min nu enorme viden om Facebook i praksis.

Caroline S.
Caroline S.

Casper er kompetent og kender sit område, er underholdene og god til at undervise. Jeg føler mig godt rustet til at få mere ud af Facebook.

Chris M.
Chris M.

Andre fordele ved at opnå adgang til kurset i dag...

 • Personal rådgivning

  Du har mulighed for at stille spørgsmål, både til Casper men også til andre Facebook admins som får adgang til kurset.

 • Lær af de andre

  Lige børn leger bedst. Du vil have mulighed for at interagere med andre like-minded forretningsfolk, som går og tumler med de samme udfordringer du gør. Spild bold med dem frem for dine venner, som kun er på Facebook for at se hvad deres venner deler.

 • Online træningsevents

  Der er konstant en udvikling på Facebook og den udvikling kan være svær at følge med i, når man også har en masse andre ting der kræver opmærksomhed. Lad mig vise dig det vigtigste og mere specifikt hvordan du bedst muligt udnytter ændringerne strategisk. Du vil blive inviteret til forskellige online events.

 • Ingen transportomkostninger

  Du får straks online adgang til kursusmaterialet og der er således ingen transportomkostninger. Du kan se videoerne fra sofaen, hvis det skulle være det.

Få adgang til materialet mens det stadig er gratis

Du får automatisk adgang til alle videoer og e-bøger samt øvrige ressourcer når du har delt det

 • Sådan fastsættes dit formål med Facebook
 • Sådan identificerer du din målgruppe på Facebook
 • Find ud af hvad du kan lære af konkurrenterne på Facebook
 • Sådan implementeres strategien bedst muligt på Facebook
 • Lukrative teknikker til at få konverteret fans til kunder på Facebook
Få adgang til kurset
 • q-iconHvorfor er det gratis?

  Materialet har været anvendt på bl.a. 6 ugers selvvalgt kurser, men regeringen har foretaget en lovændring omkring de 6 ugers kurser som ledige havde ret til, så det skal ikke længere udbydes i det format. Det er jo ærgeligt at bare lade det ligge og samle støv, når det kan hjælpe så mange med at gå fra sporadisk brug til strategisk anvendelse af Facebook. Don’t you think. Men det er ikke gratis, det koster et deling og bliver taget ned efter julen.

 • q-iconHvor længe har jeg adgang til materialet?

  Du har adgang til materialet fra det øjeblik du har delt siden via knappen her på siden og derefter får du tilsendt login info til den e-mail du angiver. Du vil herefter have ubegrænset adgang til kursusmaterialet. Du kan også downloade det hvis du ønsker.