Digital markedsføring der virker

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at indtage og forbedre deres position online. Jeg har været igennem rigtig mange forskellige problemstillinger, løsningsforslag og succescases – så jeg kender helt sikkert din situation og har værdifuld input hertil!

Du har nu muligheden for at booke mig til at give feedback, komme med forslag og analysere optimeringsmulighederne for jeres digitale markedsføringsindsats.

Book en strategi sparringssession

Du vil starte med at udfylde nedenstående formular, hvorefter jeg vil kigge nærmere på din online tilstedeværelse. Du vil modtage en mail som bekræftelse på at jeg har modtaget din forespørgsel og vi finder herefter en tid hvor vi kan hoppe på telefonen og drøfte mine optimeringsråd.

privacy We value your privacy and would never spam you


En holistisk tilgang til digital markedsføring

  • Lead Flow

    Leads er kundeemner, altså relevante besøgende til din hjemmeside. At have etableret et trafiksystem for sin forretning er ganske enkelt fundamentalt for at kunne få succes online.

  • Kunde Flow

    Det er væsentligt at være i stand til at konvertere de besøgende til betalende kunder. Forskellige konverteringsmekanismer bør etableres for ens digitale satsning for at kunne tjene penge.

  • Cashflow

    Der er ingen business der overlever uden cashflow (på langt sigt). For mindre virksomheder uden VC kapital er det ekstremt væsentligt at have salgssystemer, som kan øge livstidsværdien for ens kunder.