Usynlige resultater og vejen til succes

3dmanSuccesI denne blogpost vil jeg belyse din vigtigste muskel og det vigtigste begreb, du er nødt til at have fokus på, hvis du ønsker at opnå succes i din virksomhed.

Forholdet mellem årsag og virkning

Alt har en årsagssammenhæng knyttet til sig. Alt, hvad du gør i dit forsøg på at supersize din organisation – alt du ignorerer, forsømmer, glemmer eller nægter at gøre har en årsagssammenhæng, der direkte påvirker din virksomheds succes.

Om hvorvidt du læser denne artikel til ende eller ej, kan have en effekt på din fremtidige succes – stor eller lille ved jeg ikke, men hvis du fortsætter med at læse, er jeg sikker på, at du vil få værdi med dig herfra i dag, og du vil sandsynligvis øge din forståelse for, hvordan du bedre kan sikre dig succes som selvstændig.

Du kan også reservere en plads på webinaret med en serieiværksætter og motivationsforedragsholder, som har hjulpet utallige. Se mere om webinaret her.

Hav fokus på at udvikle dine produktivitets-, marketing- og succesmuskler

Nogle hævder, at for at kunne være mere produktiv, er det vigtigt, at du komme i fysisk god form og bliver organiseret. Når din krop har det godt og du er i god fysisk form, vil du have mulighed for at fokusere længere, være mere opmærksom på opgaven du står overfor og få mere gjort i en kortere tidsramme.

Uanset om du ønsker at komme i form, få pumpet dit korpus, så du får store muskler eller øge din virksomhed, er det alt sammen en del af det samme spil – du er nødt til konstant at arbejde på at nå dit mål.3dmanworkout

Hvis du ønsker at få virkelig store muskler, som i getting ripped, så ved du godt, at du ikke bare kan gå i et fitness-center og så spørge hvilken maskine, der kan give dig store muskler, lave de øvelser et par gange og så vandre hjem igen med en overkrop, hvor trøjen pludselig sidder en smule for tæt. Det kommer jo ikke til at ske med det samme. Du forstår, at det er en proces, som du er nødt til konsekvent at få dig selv motiveret til og tvinge dig selv ned i fitness-centeret og gentage øvelserne for at arbejde på dine muskler og for at komme i god form.

3dman-depressedgDu kan ikke se nogen resultater med det samme, men smerten fra at udøve en utrænet muskel kommer den næste dag – straks efter oplever du nogle negative resultater eller konsekvenser. De positive resultater er usynlige, du føler måske de er helt udeblevet. Men det er processen, det er konsekvent gentagelse af øvelserne i fitness-centeret og det at træne dine muskler, der så over tid vil opbygge en stærk krop og musklerne vil vokse sig store. Træn hårdt og konsekvent og få din krop i god form og du vil straks have nedsat sandsynligheden for et hjerteanfald – endnu en positiv effekt af dit hårde slid. Fordelene er måske ikke så synlige i starten, men de kommer, og når de kommer er der formentlig flere end du lige havde regnet med. Sådanne er det også med din virksomhed.

Hvis du vil have succes i din virksomhed, er du nødt til at passe godt på den og konsekvent træne dine succes-muskler, selvom du ikke kan se nogen resultater fra dine aktiviteter med det samme, er det bare med at klø på og fortsætte ned ad den planlagte succes-sti.

Så hvad skal du gøre, gentagne gange, selvom du ikke kan se nogle umiddelbare resultater? Du bør træne dine markedsføringsmuskler dagligt. Du bør også træne dine virksomhedsmuskler og naturligvis dine produktivitets- og succesmuskler.

De vigtigste muskler i din krop er hjertet og hjernen – uden disse to muskler ville du ikke være dig og ikke være til. Din virksomheds to essentielle muskler er markedsføringsmusklen og succesmusklen, som du bør arbejde på dagligt. De er begge afgørende for din virksomheds succes.

Mister du indimellem motivationen?

Har du svært ved at holde fokus og er du i tvivl om, hvad du skal fokusere på for bedst muligt at sikre succes i netop din virksomhed?

Gratis webinar hvor du bl.a. vil lære:

  • De 3 allervigtigste ting, du har brug for til at skabe succes! Fokus på de 3 ting er essentielt for at skabe succes i din forretning, har du fokus på det rette?
  • De 5 faldgruber du SKAL undgå! Du vil se de mest fatale fejl, selv garvede selvstændige begår som ender med at koste dem dyrt i spildt tid og penge. Du går fra webinaret med et køreplan til at omgå og undgå disse fejl.
  • Hvordan du fastholder motivationen, når det er svært. Ofte stopper folk lige før et gennembrud, få simple teknikker til at opretholde motivationen og nå dine mål.
  • Hvordan du tiltrækker de kunder, der passer til dig! Så du undgår klassiske besværlige kunder, som ender med at suge energien ud af dig og hvordan du sikre dig at du kun arbejder sammen med folk du vil elske at hænge ud med.Tilmeld dig webinaret her

Har du nogensinde hørt gåden om den magiske penny?

Hvad ville du helst have; en million dollars i dag eller en penny fordoblet hver dag i 31 dage?3dpennies

Det korrekte svar er en magisk penny fordoblet hver dag i en måned. Efter 31 dage, vil denne ”ligegyldige” penny være forvandlet til $ 10,737,418.24.

Det er 10X så meget til trods for, at det virkede til at resultatet udebliv i starten

En penny bliver til to, derefter fire pennies … pennies! Det er ikke sønderligt imponerende, vel? Det er svært at blive begejstret for disse sølle pennies. Men du kan selv regne efter og se, om jeg har regnet det forkert ud. Den er god nok!

Årsagssammenhængen ved en penny’s fordobling i værdi hver eneste dag viser sig at blive en enorm formue med tiden (her på blot 31 dage).

Dette er magien ved usynlige resultater. Sørg for at opretholde motivationen i det du laver, også selvom tiderne er lidt svære indimellem. Hvis det du har gang i er den rette strategi og det er korrekt udført, så hold ud og hæng ved. Lad dig ikke afskrække og ikke stoppe for tidligt. Det kunne jo være, at din magiske penny, er tættere på de dage i starten, hvor resultaterne er tæt på usynlige, men har en essentiel betydning for din fremtidige succes. Undlad at stoppe og du undgår at gå glip af en betydelig gevinst, som du jo ikke får, hvis du stopper for tidligt.

Få hjælp til at få succes som selvstændig, tilmeld dig dette gratis webinar ved at klikke på nedenstående banner!

GertRune

Leave A Response

* Denotes Required Field