SEO rådgivning

Book en gratis SEO optimeringssession med Casper Frederiksen

Book en SEO optimeringssession

Hvad er SEO?

Hvem hjælper folk med at mestre SEO?

Mit navn er Casper Frederiksen og jeg har siden 2008 arbejdet med SEO. Arbejdsopgaven med SEO er i og for sig ganske simpel, det handler om at komme til at ligge i toppen af søgeresultaterne på Google og andre relevante søgemaskiner.

Jeg har haft en del op og nedture med mange af mine egne forskellige sider, på min evige søgen efter erfaring ved forskellige tests. Dog har jeg altid kun testet ting af på egne sites, hvis jeg ikke var sikker på effekten konsekvensen. Det kan slet ikke betale sig at teste og prøve at lave tricks og fifle med forskellige ”smarte” teknikker. Folk har allerede fundet opskriften på SEO succes inkl. undertegnede - dog var det ikke altid sådanne.

Min hjemmeside lå nr 1…og forsvandt overnight

Jeg har haft flere sider med topplaceringer i Google, men specielt én side husker jeg tydeligt, da vi havde kæmpet en kamp for at få siden til at rangere højt i Google. En morgen jeg stod op var siden væk fra Googles indeks. Ikke bare rykket længere ned, som så mange har prøvet – den var fjernet helt.

Undgå tricks til gode placeringer i Google

Min hjemmeside var fjernet fra Google indeks fordi vi havde brugt noget ”ulovlige” teknikker. Google har rigtig godt styr på hvad der er relevant indhold og hvad der er spam i dag. Dog er de fundamentale teknikker stadig leveringsdygtige i form af at forbedre sine placeringer. Det er essentielt at have et solidt fundament, inden man bygger ovenpå med mere avancerede SEO teknikker.

Jeg har mange års undervisningserfaring i SEO

Jeg har udviklet og afholdt kurser i SEO for Københavns Erhvervsakademi (KEA), Professionshøjskolen UCC samt hos kursusvirksomheden IT Kompetence A/S. Derudover har jeg hjulpet virksomheder både med analyse, implementering, måling og rådgivning i Casper & Co regi.

Det er ikke unormalt at mine kursister opnår placeringer på side 1 i Google efter et kursus hos mig.

Hvis det har interesse kan jeg også hjælpe dig

Book en SEO optimeringssession10 konkrete råd til hvordan du kan optimere din side

Afholdt kurser igennem nedenstående leverandører, for mange hundrede læringssultne kursister:

mail     KEA Københavns Erhvervsakademi Google Adwords Kursus     IT-Kompetence Casper&Co logo black

SEO kan være ganske overkommeligt,
men det kan også hurtigt blive et mareridt,
hvis fokus ikke er de rigtige steder

Her er en oversigt over 5 essentielle punkter du specielt bør have fokus på:

1

Kvalitetsindhold

Det er essentielt at have kvalitetsindhold på sin hjemmeside i dag. Men lige så vigtigt er det at indholdet er tilpasset brugerens købsproces.

Rammer dit indhold brugeren, der hvor vedkommende er i købsprocessen?

2

Søgeordsanalyse

Vælg søgeord som folk er tilbøjelige til at anvende ved en søgning online. Du kan med fordel udarbejde en mere gennemarbejdet søgeordsanalyse for at finde frem til de bedste søgeord for det du sælger online.

Det er muligt at finde frem til hvilke søgeord, der konverterer dine besøgende til betalende kunder og dermed ikke spilde tiden på at optimere siden for søgeord som ikke sælger noget.

3

HTML optimering

Det er essentielt at Google kan læse din hjemmeside. Er den f.eks. lavet i programmeringssproget flash, vil Google ikke kunne læse siden og dermed ikke rangere den i Google. Det basale SEO html tags for din side bør optimeres ud fra de søgeord du fandt frem til.

4

Link profil

Links internt på din hjemmeside samt links fra hæderlige eksterne kilder er væsentlige for at opnå topplaceringer i Google.

Der er dog mange faldgruber ved link building disciplinen og man kan virkelig komme i uføre hvis man ikke gør link arbejder korrekt. Det er essentielt at have en sund link profil.

5

Social reputation

Det vil være væsentligt at udarbejde en social SEO strategi, da social mentions har fået større betydning for søgeresultaterne i Google.

Matt Cutts er manden du ser i videoen, han er head of Googles web spam team og er personen som konstant ændre på Googles algoritmer. En væsentlig ændring er vigtigheden af de sociale medier og en korrekt anvendelse af disse ift. bedre SEO.

Hvor optimeret er din SEO?

 • Side Titler

  Er dine side titler optimeret til både Google og brugeren? Har du sikret dig imod Google Penguin ift dine side titler?

 • Meta beskrivelser

  Har du meta beskrivelser på samtlige af dine sider, som er fangende, interesseskabende og sælgende?

 • Overskrifter

  Har du sat dine overskrifter korrekt op? Er de optimeret til Google og siger de hvad der skal siges?

 • Billeder

  Hvordan er dine billeder optimeret til Google? Har du taget højde for synshæmmede som får læst siden op af et program? Har du optimeret til at få besøgende fra Google image search?

 • Søgeord

  Er dine søgeord indarbejdet på din hjemmeside? Er det de mest hensigtsmæssige søgeord, du anvender på din side? Har du testet om der findes bedre alternativer?

 • Indhold

  Er dit indhold skrevet så det bliver fundet af søgemaskinerne og samtidig sælger dine ydelser? Har du tilstrækkeligt indhold og er det du har hensigtsmæssigt?

 • Lokal SEO

  Drager du nytte af din Lokal SEO? Ligger du på side 1 i Google når folk søger efter din type forretning lokalt? Bliver du fundet via mobil og tablets og vises din side korrekt på disse?

 • Link Profil

  Har du en sund link profil på din side? Både internt og eksternt bør der optimeres for maksimalt udbytte, men igen uden at træde ved siden af Googles retningslinier.

 • Social Mentions

  Er din side nævnt på sociale medier? Udnytter du de forskellige sociale platforme ift. din SEO?

Meget mere end en SEO optimeringssession

Du får 10 konkrete implementerbare anbefalinger efter jeg har analyseret netop din hjemmeside. Så husk at have blyant og papir klar til telefonsamtalen.

Min overbevisning er at trafik fra Google blot er én trafikkilde til din forretning. Vi vil sammen også finde frem til andre optimeringsmuligheder for at forbedre din online performance og for at gå flere besøgende fra øvrige platforme.  

Hver forretning er unik, så der er ikke en løsning der passer til enhver. Hvorfor jeg gerne vil snakke med dig over telefonen. Jeg er villig til at hjælpe dig 100% gratis, du får diverse optimeringstips og øvrige anbefalinger jeg har til netop dig og din digitale markedsføring.

Hvorfor er det gratis? Jeg er villig til at hjælpe folk gratis primært af to årsager. Den første værende at jeg er ret sikker på at jeg kan tilføre værdi til din forretning og når du begynder at tjene mere, så er du mere tilbøjelig til at anbefale mig til dit netværk. Den anden årsag er at jeg får konsulent kunder på den her måde. Hvis vi er et match og jeg kan tilføre tilstrækkelig værdi til jeres organisation, så kan det være at du bliver inviteret til at blive min konsulent kunde. Jeg arbejder dog kun med folk, hvor jeg er helt sikker på at jeg kan løfte deres digitale markedsføring.

Book en tid i kalenderen og lad os få en snak

Det er 100% uforpligtende

Book en SEO optimeringssession100% Gratis (ca. 30 min. varighed)

Book en SEO optimeringssession
100% Gratis (ca. 30 min. varighed)